Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 226 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,64 g |
Tuky | 58,96 g |
Vláknina | 2,16 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 11,13 g |
Postup přípravy
Rozpálíme pánev, přidáme olej a panenku ze všech stran opečeme do zlaté barvy. Přendáme do pekáčku nebo zapékací misky a pečeme cca 7- 8 minut. Vyndáme z trouby, zakryjeme alobalem a necháme ještě cca 5 minut odpočinout, nakrájíme a podáváme s různě upraveným bramborem, zeleninovou oblohou nebo salátem podle chuti.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová marinovaná panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQl4
Moje poznámka
Plněná vepřová marinovaná panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQl4
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sýr mozzarella,
šunka schwarzwaldská,
šunka uzená,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
olej olivový,
hořčice,
česnek,
sůl,
Komentáře (1)