Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 842 kJ / 1 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,31 g |
Tuky | 201,92 g |
Vláknina | 0,56 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 9,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vyšší a úzké nádoby dáme mléko, olej, ajvar. hořčici, cukr, chilli a papriku. Ponorný mixér dáme na dno a pomalým tahem mixujeme a taháme nahoru.
Krok 2: Mixujeme do požadované hustoty, trvá to pár vteřin. Šalotku nakrájíme nadrobno a okurku nastrouháme najemno.
Krok 3: Vše společně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Použití je všude tam, kde máme rádi tatarskou omáčku.
Zveřejněno 16. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí ďábelská tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YoX9
Moje poznámka
Domácí ďábelská tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YoX9
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 13 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej slunečnicový,
hořčice dijonská,
ajvar,
cukr,
pepř,
pasta chilli,
paprika sušená sladká,
cibule šalotka,
okurky sterilované
Komentáře (4)