Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 394 kJ / 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,48 g |
| Tuky | 41,55 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 904 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit rýži podle návodu s bujónem. Vody raději více, než aby během varu chyběla. Mezi tím nakrájíme a nastrouháme ostatní suroviny.
V polovině varu přidáme pórek. Krok 2: Chvíli před koncem varu (2-3 minuty) přidáme kukuřici a salám. Těsně před vypnutím papriku. Krok 3: Po vypnutí vmícháme sýr a máslo.
V polovině varu přidáme pórek. Krok 2: Chvíli před koncem varu (2-3 minuty) přidáme kukuřici a salám. Těsně před vypnutím papriku. Krok 3: Po vypnutí vmícháme sýr a máslo.
Zveřejněno 18. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bleskové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9MY
Moje poznámka
Bleskové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9MY
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 18 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 6 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 10 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 10 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 10 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 10 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 12 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 13 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 13 hodinami
Suroviny:
rýže,
pórek,
bujón,
kukuřice,
paprika čerstvá červená,
sýr gouda,
hranolky,
máslo,
sůl,
chilli
Komentáře (3)