Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 683 kJ / 1 597 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,49 g |
| Tuky | 65,30 g |
| Vláknina | 31,95 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 202,29 g |
Postup přípravy
Dusíme doměkka. Krok 6: Zatím oloupeme brambory, nakrájíme a zalijeme horkou vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Pak vodu slijeme, brambory zalijeme horkým mlékem, přidáme máslo a rozšťoucháme. Dušené i syrové zelí vmícháme do brambor.
Zveřejněno 10. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa s lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQ54
Moje poznámka
Krůtí prsa s lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQ54
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 12 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 12 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 5 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 8 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 8 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 9 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 11 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 11 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 12 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 12 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
pepř,
cibule,
olej,
petrželka,
tymián,
zázvor,
vývar drůbeží,
smetana,
mouka hladká,
máslo,
brambory,
zelí kysané,
mléko,
cibule,
olej,
máslo,
kmín celý,
sůl
Komentáře (13)
A což takhle uvádět zdroj
No a bylo by po problémech, že
Ale je to brkase se zelím....a NE lepenice
Pro kontrolu jsem si projela asi 30 různých receptů na lepenici. To opravdu není brambory s mlékem, to tam nemá co dělat. Jestli kysané zelí podusíme nebo dáme syrové je otázka gusta...ale nikdy ne sterilovane...
Tohle prostě NENÍ lepenice, a ta klasická by se k tomuto jídlu ani nehodila.
Omlouvám se, já jsem na lepenici docela fanatik...ale na tu staroceskou...