Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 764 kJ / 2 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,18 g |
Tuky | 171,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 192,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojtěsto, místo lístkového
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1W
Moje poznámka
Trojtěsto, místo lístkového
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1W
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 2 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 3 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 24 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 1 hodinou
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 2 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 3 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 4 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 4 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 4 hodinami
Tématické fráze:
slaný závin z lístkového těsta,
slané a sladké šneky babica,
pica šneky,
pica šneci,
lístkové těsto na slano,
slané moučníky,
slané recepty na lístkové těsto,
pica šnek,
pica štrůdl,
tresnovy zavin,
jableční šneci,
lístkoví šneci,
peceni listkoveho testa,
sladké záviny babica,
závin jako lístkový,
listkove sneky,
štrůdl jako lístkový,
slaný lístkový závin,
lístkové těsto slané,
recept na slané šneky
Suroviny:
mouka polohrubá,
tvaroh,
tuk hera,
vejce,
mouka
Komentáře (25)
No jo, no, máte recht... Je to vlastně SKORO totéž
Vůbec jsem neřešil, kdo ten recept napsal dříve a kdo později
Měl jsem na mysli POSTUP a když si ho znovu trošku pozorněji přečtete tak možná seznáte, že když dva dělají totéž tak to ještě neznamená, že je to totéž...
V létě, kdy je spousta padaných šťavnatých jablek, dělám něco jako páj. Těsto rozválím na dvě placky, spodní dám na plech, pomažu rozpuštěným máslem s na ni dám náplň: větší kousky jablek, trochu cukru, prosypat vanilkovým pudinkem, který na sebe váže šťávu, kterou jablka pustí. Přikryjeme druhým plátem, který trochu probodáme vidličkou. při dopékání pomažu rozpuštěným máslem. U nás doma jíme hned, jak je to trochu možné, to znamená, jakmile je jisté, že si nespálíme pusu.