Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 610 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,91 g |
Tuky | 77,83 g |
Vláknina | 16,17 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 65,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Moje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Tématické fráze:
těftěly v rajčatové omáčce,
dalmanske cufty,
čufty v rajské omačce,
dalmácké čufty,
těftěly v rajské omáčce,
čufty s rajskou omáčkou,
dalmátské čufty v rajské omáčce,
dalmácké čufty recept,
těftěli v rajské omáčce,
čufty v rajské omáčce recept,
balkánské čufty,
rajská omáčka s čufty,
těvtěly,
těftěly s rajskou omáčkou,
dalmanske cufty recept,
mleté maso s rajskou omáčkou,
cufty s rajskou,
čufty v rajské,
těvtěli,
tefteli s rajskou omáčkou
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
koření hřebíček,
tymián,
bazalka čerstvá,
skořice,
česnek,
cukr,
sůl,
masox,
olej
Komentáře (42)
Díky tobě i Aničce
vařila jsem k zítřejšímu obídku,s předstihem,protože budu v práci..
Těftěli
a nelituju..je vynikající
ale jak píšeš,dovedu si k tomu představit i těstovinu nebo knedlík,možná i gnocchi by nebyly marné
dala jsem rajčátka s bazalkou v plechovce,jinak jsem se držela originálu...mňáám
bodík už ti letěl dřív(to za ten název
Zhrniem: veľmi, veľmi nám chutilo! (+)