Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 599 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,01 g |
Tuky | 110,05 g |
Vláknina | 10,11 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 34,54 g |
Postup přípravy
Na papír dáme dva tenké plátky másla, ostatní dáme do pánve a orestujeme na něm krátce cibuli s jablkem. Krok 3: Filety lososa osolíme, opepříme z obou stran a kůží dolů poklademe do připraveného pekáčku. Na každý filet dáme lžíci zakysané smetany a na ni rozdělíme cibuli s jablkem. Posypeme lupínky mandlí a vložíme do rozpálené trouby cca na 8-10 minut. Krok 4: Podáváme s různě upraveným bramborem, pyré nebo kaší.
Zveřejněno 5. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpxp
Moje poznámka
Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpxp
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 9 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 19 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
sůl,
pepř mletý,
cibule červená,
jablko,
lupínky mandlové,
máslo,
smetana zakysaná
Komentáře (3)