Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 736 kJ / 4 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 411,07 g |
Vláknina | 6,95 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 8,15 g |
Sůl | 20,03 g |
Sacharidy | 107,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEz0
Moje poznámka
Zelný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEz0
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 44 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelný koláč na plech,
zelový koláč,
zelové koláče,
slané pečivo recepty,
slané koláče z listového těsta a zelí,
zelny kolac z listoveho testa,
kolač zelnák,
slaný zelný koláč,
zelovekolace,
zelnýkoláč,
koláče plněné zelím,
koláče zelňaky,
bezlepkové zelné placky,
zelná buchta,
koláče zelníky,
zelné pečivo,
zelné placky recept,
zelňáky koláče,
kolač plněny zelím,
zelný koláč s listového těsta
Suroviny:
těsto listové,
bůček uzený,
špek uzený,
slanina uzená,
zelí kysané,
sýr,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (10)