Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 734 kJ / 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 2,33 g |
Vláknina | 32,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 108,38 g |
Postup přípravy
Opečené maso vyndáme. Krok 3: Cibuli nakrájenou na kostičky vložíme do výpeku a restujeme ji do růžova. Potom přidáme prolisovaný česnek a zlehka ho orestujeme. Nakonec přidáme papriku, také nakrájenou na kostičky. Vše ještě chvíli restujeme. Krok 4: K orestováné zelenině přidáme opečené maso, chilli pastu, rajčata, podlijeme pivem, osolíme a pomalý hrnec zapneme. Celkem "pomalíme" cca 6 hodin. Krok 5: Na závěr uděláme záklechtku z vody a mouky. Pokrm zahustíme, eventuálně dosolíme, necháme ještě provařit a podáváme. Krok 6: Vhodnou přílohou je rýže.
Zveřejněno 14. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí plátky na zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qZo
Moje poznámka
Pikantní hovězí plátky na zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qZo
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 47 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pasta chilli,
rajče,
pivo světlé,
hořčice plnotučná,
sádlo,
sůl,
mouka hladká,
voda
Komentáře (3)