Celerová polévka s mrkví a paprikou
Vydatná polévka plná zeleniny, která s pečivem lehce nahradí oběd či večeři. Lahůdkové droždí se používá na zvýšení biologické hodnoty jídla. Přidá jídlům plnou a výraznou chuť. Je vynikajícím pomocníkem při vegetariánském vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 145 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,03 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 25,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Moje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla
jana.smajclova před 40 minutami
Švestková povidla
MAMA9903 před 6 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 7 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 8 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 8 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 10 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 11 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
celer,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
brambory,
pasta rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
droždí lahůdkové,
cibulka,
libeček
Komentáře (5)