Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Kousky masa podušené s divokým kořením skvěle doplní houbová omáčka, která je tak perfektně připravená a dochucená, že si na ní pochutnají i ti, kteří nemají houby příliš v lásce. Přílohu můžete vybrat podle svých chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,04 g |
Tuky | 90,60 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 48,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Moje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 18 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Suroviny:
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření hřebíček,
voda,
sůl,
koření divoké,
houby čerstvé,
sádlo,
cibule,
maso vepřové,
sůl,
koření divoké,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (3)