Koláč z tvarohu s jablky
Křehké těsto se šťavnatými jablky vás uchvátí dostupnými surovinami i jednoduchou přípravou. Výsledný jablečný koláč ovšem chutná jako z té nejlepší kavárny či cukrárny.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 107 kJ / 2 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,10 g |
Tuky | 136,37 g |
Vláknina | 28,25 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 358,35 g |
Postup přípravy
Troubu vyhřejeme na 180 °C. Krok 4: Těsto natlačíme do plechu, dáme ochucená jablka a zasypeme sypankou, kterou jsme připravili promícháním všech surovin. Krok 5: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 25-30 minut. Hlídáme, každému trouba peče jinak.
Zveřejněno 1. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z tvarohu s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp78Y
Moje poznámka
Koláč z tvarohu s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp78Y
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
máslo,
cukr vanilkový,
sůl,
jablko,
cukr,
skořice,
marmeláda,
máslo,
cukr,
mouka,
tuk,
strouhanka
Komentáře (2)