Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 82,01 g |
Vláknina | 8,67 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 4,44 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 17,45 g |
Postup přípravy
Pokrm podáváme sypaný strouhaným sýrem nepříliš závazné chuti.
Zveřejněno 2. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL66
Moje poznámka
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL66
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí maso na kari se smetanou
Ofce.11 před 1 hodinou
Mrkvovo-česneková polévka
tara23 před 2 hodinami
Mleté maso s kapustou a rýží
monyss před 2 hodinami
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 8 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 17 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 18 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 19 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 20 hodinami
Tématické fráze:
špagety s tuňákem a smetanou,
tunakové špagety,
pokrmy ze špaget,
pokrmy se špaget,
provensálské špagety,
špagety genovese,
těstoviny s tuňákem z konzervy a rajcatovym protlakem,
smetanovo tuňákové těstoviny,
genovese přeliv,
pokrmy z tuňákové konzervy,
tuňákové pokrmy,
tunakova omacka s olivami,
pokrmy z špaget,
tunakovo smetanova omacka,
špagety na 100 zpusobu,
tunákovo sýrová omačka,
těstoviny s tuňákem a olivovou pastou,
tuňákové těstoviny,
spagety na vsechny zpusoby,
tuňáková syrova omáčka
Suroviny:
těstoviny špagety,
tuňák v konzervě,
protlak rajčatový,
smetana ke šlehání,
cibule,
česnek,
olej olivový,
pasta sardelová,
olivy zelené,
koření provensálské,
pepř,
sůl,
sýr tvrdý
Komentáře (15)
Ale i tak jsme byli nadšeni a pochutnali jsme si, takže děkuji za inspiraci
Děkuju.
Večer se chystám na máslové hranolky a tilapii v těstíčku podle Tebe (alespoň bude důvod otevřít šampaňské
Ale moc děkuji za pochvalu, potěšila mě. Opravdu.
Jo a tohle jídlo si uvařte i s jinými těstovinami - já jsem ho poprvé jedla v restauraci Ambiente, v roli těstovin čerstvě připravené tagliatelle a bylo to naprosto dokonalé...