Hovězí na červeném víně
Pokud chcete rodinu překvapit něčím výjimečným, připravte hovězí na červeném víně. Pomalu dušené maso na kořenové zelenině je krásně šťavnaté a plné chutí. Červené víno pokrm pozvedne ještě o stupínek výš. Podávejte nejlépe s bramborami vařenými ve slupce.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67qP
Moje poznámka
Hovězí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67qP
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
Stellinkaa před 16 minutami
Vánočka III
SenBri před 37 minutami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 37 minutami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 58 minutami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 1 hodinou
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 2 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 4 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 4 hodinami
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
olej,
mouka hladká,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
bobkový list,
koření nové koření,
tymián sušený
Komentáře (1)