Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 466 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,08 g |
Tuky | 230,45 g |
Vláknina | 41,50 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 404,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Moje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 minutou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 43 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
platkova zelatina,
plátková želatina recepty,
piškot recept,
praškova želatina,
panacota na piškotu,
piškotové těsto,
želatinový zákusek,
řezy s plátkovou želatinou,
piškot,
želatinové moučníky,
recepty-piškot,
recepty,
prášková želatina na klouby,
www garaletka,
piškotové těsto recept,
jak se dělá želatina,
prášková želatina potravinářská,
garaletka,
recepty-želatina,
recept na piškot
Suroviny:
korpus piskotový,
kokos,
želatina,
cukr,
rozinky,
marmeláda rybízová,
žloutek,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (10)