Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Kuřecí stehna patří mezi ty šťavnatější části kuřecího masa. Po jejich očištění a vykostění je naložíme do marinády z oleje, medu, sójové omáčky s chutí medu a špetky skořice. Následně je dozlatova osmažíme.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ5n
Moje poznámka
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ5n
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 3 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 4 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 1 hodinou
Plovdivské maso
zvon23 před 2 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 4 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 5 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 5 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 7 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 9 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 9 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 9 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 12 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
pepř mletý,
sůl,
mouka polohrubá,
olej,
olej,
omáčka sojová,
med,
česnek granulovaný,
skořice mletá
Komentáře (1)