Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubny do mrazáku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kedlubny oloupeme, omyjeme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut. Scedíme vodu a vychladnuté nakrájíme a kostičky. Krok 2: Vložíme do sáčků a dáme do mrazáku.

Zveřejněno 17. 7. 2016

Poznámka autorky kucerova45

Tyto kedlubny se hodí do polévky nebo na placičky. /www.toprecepty.cz/recept/28395-kedlubnove-placicky/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubny do mrazáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7B3G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubny do mrazáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7B3G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Při větší úrodě taktéž kedlubny zamrazím. Na větší kousky nasekané kedlubny velmi krátce blanšíruju (vhodím do vařící vody a po půlminutě vyberu do studené vody a scedím). Po okapání rozdělím do uzavíratelných sáčků a uložím do mrazničky. Používám hlavně na polévky a zadělávané kedlubny. Přidávám i mladé středové listy. Pokud bych třeba potřebovala do směsi polévkové zeleniny, tak to bych nakrájela na kostky.

ufff, uff, povedal biely brat ,neskoro, kaleraby som uvarila, no nie 2O min, zdalo sami to vela , no a uvidim, co z toho bude. Vyskusam aj nevarene, mam ich este asi pol iglitky.

cecilka: cecilko,kostičky mrkve do mrazáku dávám syrové,ale kedluben a celer nechávám cca 2- 4minuty blanšírovat.(20minut mi příjde hodně)Už se mi totiž stalo,že mi od syrového kedlubnu a celeru"načuchly"ostatní suroviny:-( To samé bylo i se zamražením syrových hříbků.Také je už raději převařuji:-8

Anna Kocikova: Anička, ono to chce každú potravinu správne zabaliť, potom nič nenačuchne. Mikroténový sáčok určite nestačí. Ja používam už roky s úspechom tieto vrecká: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6025138... ;-)

:yes: a dakujem za navod, co s nadbytkom kalerabov. Kopa znamych mi totiz tvrdila, ze ich netreba varit :-O, vraj staci iba nakrajat a dat do mraznicky. Nezdalo sa mi to, takze este raz, vdaka za navod. :-D

cecilka: ;-) Nikdy kaleráby nevarím, nakrájam ako potrebujem a dám do mrazáku. ;-) Rovnako nepredváram žiadnu zeleninu.;-)

Tématické fráze:
kedluben do mrazáku, celer do mražáku, kedluben recepty, recept kedlubnove zelí zamrazeni, ředkvičky do mrazaku, kedluben do mraznicky, mrkev do mrazáku, kedluben do mrazaku?, recepty-kedlubny, kedlubny do nrazaku, www co leci kedluby, zamrazeni kedlubny, celer a kedlubnach, kedlubny zamrazení, kedlubny recepty, zelenina do pol.do mrazáku, syrovou mrkev do mrazáku, kedluben v mrazáku, syrove zeli do mrazáku, dušená ředkvička do mrazáku

Suroviny:
kedlubna, sůl, voda

Přidat fotografie receptu