Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tříbarevný kokosový koláč zdravější

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Madlenka1

Snadný

Suroviny

Porce: Menší plech nebo koláčová forma

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 278 kJ /
3 891 kcal
Bílkoviny53,55 g
Tuky189,42 g
Vláknina59,50 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 1,10 g
Sůl1,96 g
Sacharidy409,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na tmavé těsto zpracujeme a zabalené necháme odležet chvíli v ledničce. Mezitím si vyšleháme suroviny na náplň. Krok 2: Plech vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Tmavé těsto vyválíme a přeneseme na plech, na těsto rozetřeme náplň a na náplň vlijeme těsto ušlehané ze surovin na světlé těsto. Krok 3: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 30 minut. Po vychlazení nakrájíme a zdobíme dle fantazie.

Zveřejněno 29. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/znO7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/znO7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Skvělý recept, to vyzkouším! A jsem ráda, že někdo používá "zdravější" suroviny, díky za tip:-!:yes::yes:

Díky kouknu se v kaufu:-*

Kokosový pudink seženeš v kauflandu,je to klasický pudinkový prášek....

Ano, existuje pudink s kokosovou příchutí dr Oetker;-)

Vypadá to moc hezky:-p určitě to je moc dobrý :-KJen jsem se chtěla zeptat, co je Kokosový pudink- to existuje? V životě jsem to neslyšela:-O

Tématické fráze:
špaldový koláč s kokosem, kokosovy kolac, tribarevny kolac, kokosový pudink, kokosový koláč bez mouky, tříbarevný koláč s kokosem, koláč z kokosové mouky, kokosový krém v plechovce, kokosový koláč se smetanou, recepty na zdravejsi peceni, špaldový koláč, kokosový koláč ze špaldové mouky, tříbarevný kolač pečeme, kokosový koláč s pudinkem, špaldové řezy s kokosem, zdravý kokosový dort, zdravé recepty na koláče, kokosová buchta z celozrnne mouky, zdravé peceni z kokosu, zdravější pečení

Suroviny:
mouka špaldová celozrnná, cukr hnědý, máslo, žloutek, slad, kypřicí prášek bez fosfátů, koření voňavé pečení s vanilkou, kakao, tvaroh, krém kokosový, cukr přírodní, cukr vanilkový, smetana sojová, bílek, pudink kokosový, mouka špaldová celozrnná, cukr přírodní, olej, voda, vejce, kypřicí prášek bez fosfátů, kůra citronová, kokos

Přidat fotografie receptu