Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 151 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,14 g |
Vláknina | 2,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjoG
Moje poznámka
Bylinková kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjoG
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 14 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 52 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa,
kachni prsa na bylinkach,
kachní prsa na rozmarýnu,
jak dlouho smazit kachni prsa,
kachni prsa recept,
jak dlouho se smazi kachni prsa,
kachní prso s kůží,
kachní prsa v bylinkové marinádě,
restovaná kachní prsa,
bylinky na prsa,
prso s bylinkami,
recepty na kachní prsa,
kachna na medu a bylinkach,
kachní prso na rozmarýnu,
kachni prsa na rozmariu,
kachní prsa na bylinkách a medu,
recepty kachna s bylinky,
kachni prsa na rozmarynu priprava,
jak dlouho se smazi kachni prso,
kachni prsa a priloha
Suroviny:
prsa kachní,
kmín drcený,
sůl,
rozmarýn,
česnek,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (5)