Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Krkovička naložená přes noc v argentinském koření má plnou a výraznou chuť. Poté ji stačí rychle opéct na pánvi a přidat žampiony, papriku a rajčata. Během chvíle vznikne šťavnatá směs, která ladí s bramborami, těstovinami i pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6Qk
Moje poznámka
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6Qk
Nejnovější recepty
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 2 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 5 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 9 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Houbový štrúdl
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 43 minutami
Dušená mrkev
Palenka před 1 hodinou
Filé smažené v troubě
Ketynna před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
Kajkajak před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
jar.smejkal@gmail.com před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 4 hodinami
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
kulisek před 5 hodinami
Bílá zelňačka
Fitulka před 6 hodinami
Bramborová polévka s houbami nakyselo
janatka před 6 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
janatka před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
rajče sekané,
paprika čerstvá bílá,
pórek,
žampióny,
jogurt bílý,
koření,
mouka hladká,
sádlo,
cukr,
sůl,
petržel
Komentáře (1)