Provensálská vepřová kýta
Chutná a jednoduchá úprava masa z vepřové kýty s provensálským kořením a rajčaty. Provensálská kýta bude vaší rodině určitě chutnat a její přípravu zajisté zvládne i začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 310 kJ / 1 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,96 g |
Tuky | 32,67 g |
Vláknina | 13,09 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálská vepřová kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/601Q
Moje poznámka
Provensálská vepřová kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/601Q
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 38 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta recepty,
veprova kyta,
vepřová kýta recept,
vepřová kýta recepty pro začátečníky,
vepřové po provensálsku,
recepty z vepřové kýty,
rychlý recept z vepřové kýty,
kyta recept,
recept vepřová kýta,
recept z veprove kyty,
kýta,
kyta vepřová recepty,
recept vepřová kýta rychle,
veprova kýta rychle,
provensalske veprove,
kýta recepty,
recepty veprova kyta,
recept na vepřovou kýtu,
vepřová kýta top recepty,
recepty z kýty
Suroviny:
kýta vepřová,
rajče loupané,
koření provensálské,
smetana,
česnek,
cukr,
olej,
sůl
Komentáře (35)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Isindy rulez
Celé jsem to vařila v papiňáku, maso bylo krásně měkké.Hezkou neděli