Cizrnový teplý salát s rybou
Pestrý cizrnový salát s rybím filé zvládnete připravit i v průběhu pracovního týdne. Je plný zeleniny, voňavý po bylinkách a velmi výživný. Zeleninu restujte postupně, aby zůstala pěkně na skus.
Postup přípravy
vše prohřejeme. Krok 6: Odleželou rybu osolíme, poprášíme škrobem a opečeme na másle s olivovým olejem. Krok 7: Zelenou nať cibulky nasekáme. Krok 8: Podáváme teplý cizrnový salát smíchaný s čerstvě nasekanou natí cibulky a opečenými porcemi ryby.
Zveřejněno 13. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový teplý salát s rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YErN0
Moje poznámka
Cizrnový teplý salát s rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YErN0
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 17 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 17 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 18 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 4 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 5 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 12 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 14 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 15 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 16 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 16 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 17 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 18 hodinami
Suroviny:
halibut,
máslo,
olej olivový,
čerstvé bylinky,
sůl,
škrob,
šťáva citronová,
cizrna,
cizrna,
mrkev,
celer,
kapie červená,
paprika čerstvá bílá,
cuketa,
pórek,
česnek,
cibulka lahůdková,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
čerstvé bylinky,
víno bílé
Komentáře (3)