Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbovo-sýrový závin

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 8. 2010 18:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 236 kJ / 1 490 kcal
Bílkoviny39,96 g
Tuky141,73 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol504 mg
Sodík2 328 mg
Sůl5,79 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

gabik

3. 9. 2010 10:36

Také dělám:-8, ale bez slaniny a totálně zmizí:yes: +

HankaPu

31. 8. 2010 09:35

Eli, další tvůj výborný recept, který si zaslouží bodík i za ty krásné fotky:yes::yes: +

zizala

31. 8. 2010 09:05

:-))Aničko, u mě to bohužel funguje naopak. Já při pohledu na takhle krásně nafocené jídlo dostávám strašný hlad:-p
Eli, recept vypadá super a Tvoje fotky už jsou klasika v tom dobrém slova smyslu :yes:

Colombo65

31. 8. 2010 09:02

Nemám slov - dobrota ;-);-);-)

Simona Skolakova

31. 8. 2010 08:41

pěkný houbový receptík;-)+1:yes:

Anna Kocikova

31. 8. 2010 07:31

:-pEli:-))u Tebe se člověk podívá na fotku a už je sytý:-):-))Závin vypadá opravdu nádherně:-p:-K+:yes::yes:

marcik

31. 8. 2010 07:28

Díky ,Elizo , já se jen ptala,protože nemám v okolí žádný les ;-( a houby kupuju.a výběr není velký. vyzkouším a na píšu;-).bodíka jsem dala včera:yes:

Eliza

30. 8. 2010 22:16

Jejda, Marciku, tak takový odborník mykolog nejsem...:-8 Já jsem prostě dostala jedlé houby, o kterých vím, že to nejsou babky, lišky ani bedly...ale hřiby. Nic jiného neznám a nejím. Ale myslím, že se to dá z jakýchkoli hub (jako na smaženici), jedlých samozřejmě...;-)

marcik

30. 8. 2010 22:10

vypadá to moc dobře:yes:. když říkáš hříbky,tak jakékoliv druhy ?:yes:

Eliza

30. 8. 2010 19:07

Dostala jsem přepravku hub od kamarádky, co se včera vrátila z chalupy z Babiččina údolí, tak je zpracovávám do mrazáku a při tom jsem upekla tenhle závin. Manžel přivezl z chalupy čtyři (fakt čtyři) hříbky, ona mi dala velkou krabici těch pravých světlehnědých a bílých hříbečků, můžou tam na to chodit s kosou...:-O
Ivulinko, to není na oslavu, žádnou nechystám... My slavíme jen Lízu - ta je 25. 8. Nějak zvlášť to neprožívám... Všechny kamarádky to se mnou chtějí oslavit, navíc jsme se přes léto neviděly, tak to musíme nějak postupně naplánovat...

ivulinka

30. 8. 2010 18:51

Eli, dnes bych chtěla být u vás na narozeninové hostině, koukám, že zatímco já byla celý den v práci, tak ty sis v kuchyni pěkně kouzlila a vykouzlila úžasné dobroty:yes:

Bibinka

30. 8. 2010 18:50

Eli, ty houby to je věc viď:-? Já dneska vařila taky všechno s houbama;-) Ten tvůj závin musí být nutně moc dobrý-houby+ sýr je bezva kombinace. Včera jsem si udělala k večeři těstoviny s houbama a hustě jsem je posypala strouhaným sýrem, jen jsem si mlaskala:-D Dávám ti 1.bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sýrový závin houbový závin sýrový hříbek houbové recepty zavin z hub závin s hribky spagety s houbami recepty s houbami sýrový hříbek recept listovy zavin s hriby závin s hřibama závin s houbama kuřecí závitky s houbami zavinshoubama závin z listového těsta plneny hriby závin sýrový narozeninova hostina recepty hříbky v závinu zavin z hříby hřib sýrový

Suroviny: těsto listové, houba hřib, slanina anglická vcelku, cibule, madeland, vejce, smetana ke šlehání, sádlo, pepř, sůl, koření houbová variace

TopRecepty.cz

Houbovo-sýrový závin

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M1DB