Boršč na neděli
Boršč je tradiční polévka východoevropské kuchyně, která se připravuje v mnoha obměnách. Tato varianta s mletým masem a restovanou slaninou vyniká výraznou chutí červené řepy a díky zelenině je nejen zdravá, ale také příjemně zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVO8
Moje poznámka
Boršč na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVO8
Nejnovější recepty
Banánový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 1 hodinou
Boršč na neděli
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý knedlík
Tynaja před 9 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
ricci před 17 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
veveruska3 před 30 minutami
Mrkvová buchta s tvarohem
Janee před 36 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
jaroslav_tucek@seznam.cz před 55 minutami
Halušky ze Slezska
MarzamKa před 1 hodinou
Smažený Hermelín
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové sádlo z domácí pekárny
martianekk před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Sarinka56 před 1 hodinou
Medovo - jablečné muffiny
Anninkakuchar před 1 hodinou
Suroviny:
maso,
protlak rajčatový,
zelí kysané,
slanina,
řepa červená,
cibule červená,
mrkev,
petržel,
vývar masový,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
smetana zakysaná
Komentáře (1)