Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Hovězí roštěná je dušená doměkka na cibuli a špeku, dochucená hořčicí a okurkovým lákem a zahuštěná strouhaným bramborem a oříškem másla. V závěru přidáme kostičky znojemských okurek, které dodají jídlu typickou chuť, a podáváme s karlovarským knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6W1g
Moje poznámka
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6W1g
Nejnovější recepty
Snadné perníčky
Přidáno před 51 minutami
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové perníčky
Mircca před 2 minutami
Jemné koblížky z DP
dejvi01 před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Panova před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 1 hodinou
Afrika řezy
Panova před 1 hodinou
Treska s rajčatovou omáčkou a rýží
[email protected] před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Zlajda95 před 1 hodinou
Rychlá banánová buchta
Radka1984 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče
Honzka1974 před 3 hodinami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
SimonkaMona před 3 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
hořčice plnotučná,
špek,
okurka čerstvá,
lák z okurek,
máslo,
brambory typ c,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)