Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Jedno z nejznámějších českých hospodských jídel je bezesporu katův šleh, známý také jako kaťák. Kuřecí maso se zeleninou, v pikantní omáčce s protlakem a kečupem, dozdobíme strouhaným křenem. Jako přílohu můžeme zvolit chléb nebo hranolky.
Postup přípravy
Ke kaťáku se hodí i hranolky.
Zveřejněno 23. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBEok
Moje poznámka
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBEok
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 59 minutami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 4 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Suroviny:
cibule,
pórek,
paprika,
rajče,
okurky sterilované,
omáčka sojová,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
cukr krystal,
olej,
voda,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
chilli,
křen
Komentáře (1)