Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,38 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Moje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 5 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 9 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 minutami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 16 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 4 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 6 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 6 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 6 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 7 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
treska recepty,
losos na hribkach,
ryba na hřibkach,
prirodni treska recept,
treska recept,
ochutit tresku,
ryba v olivovém oleji,
jak ochutit tresku,
ryba na olivovem oleji,
přírodní platky na hříbkách,
recepty ryby na hříbkách,
treska recepty prirodni,
hovězí na hříbkách,
treska,
jak udělat tresku,
treska na protlaku a zelenině,
ryby na hříbkách,
treska versus losos,
prirodni rizky na hribkach,
pangasius na olji
Suroviny:
treska,
houba hřib,
olej olivový,
máslo,
kmín celý,
citron,
pepř,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule
Komentáře (5)