Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,38 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Moje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 15 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 16 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 1 hodinou
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Tématické fráze:
treska recepty,
losos na hribkach,
ryba na hřibkach,
prirodni treska recept,
treska recept,
ochutit tresku,
ryba v olivovém oleji,
jak ochutit tresku,
ryba na olivovem oleji,
přírodní platky na hříbkách,
recepty ryby na hříbkách,
treska recepty prirodni,
hovězí na hříbkách,
treska,
jak udělat tresku,
treska na protlaku a zelenině,
ryby na hříbkách,
treska versus losos,
prirodni rizky na hribkach,
pangasius na olji
Suroviny:
treska,
houba hřib,
olej olivový,
máslo,
kmín celý,
citron,
pepř,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule
Komentáře (6)