Suroviny
Porce: 8 rozkov
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 250 kJ / 1 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,41 g |
| Tuky | 42,50 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,07 g |
| Sacharidy | 329,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamove rohliky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vAg
Moje poznámka
Grahamove rohliky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vAg
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 1 hodinou
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 1 hodinou
Halibut v bylinkách
brtna před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 2 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 3 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 12 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 17 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 17 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
grahamove pecivo,
grahamové pečivo recept,
co je grahamová mouka,
rohlíky z domácí pekárny,
co je grahamové pečivo,
domaci grahamove rohliky,
domaci rohliky grahamove recept,
grahamova mouka,
pečivo z grahamové mouky,
rohlíky recept,
grahamové sušenky recept,
grahamové rohlíky z domácí pekárny,
celozrnné rohlíky,
grahamové pečivo recepty,
rohliky domaci pekarna,
domaci pekarna rohliky,
rohlíky v domácí pekárně,
celozrnné rohlíky recept,
grahamová buchta,
recept na grahamové pečivo
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
voda,
droždí sušené,
žloutek,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (13)