Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 120 kJ / 6 004 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 727,96 g |
| Tuky | 320,68 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 1,83 g |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Moje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 14 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi vyvar,
polévka pho hovězí recept,
dobrá hovězí polévka,
polévka phu,
polévka pho hovězí recepty,
spikove kosti,
phu polévka,
jak dlouho se vaří hovězí vývar,
jak dlouho vařit hovězí polévku,
hovězí kostky na mrkvi od babičky,
jak dlouho se vaří hovězí polévka,
jak ochutit hovězí vývar,
cim ochutit polevku,
phó recept,
hovězí polévka v ph,
hovězí polévka v ph,
polévka ph,
hovězí polévka,
jak vařit hovězí polévku,
hovezi pho recept
Suroviny:
kost hovězí křížová,
oháňka hovězí,
cibule,
zázvor,
česnek,
skořice celá,
anýz,
koriandr,
omáčka rybí,
cukr,
nudle rýžové,
maso hovězí,
nať koriandrová,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
klíčky fazolové,
limetka
Komentáře (14)
a konečně zajímavá kuchyně
http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/
Preto tento stary recept je velmi tazko robit a chut nahradzaju maggi atd.
Jinak polévka bude jistě dobrá, tak dávám 3.bodík
Polévka vypadá skvěle