Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 120 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 727,96 g |
Tuky | 320,68 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Moje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 13 minutami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 17 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 41 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 2 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 4 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi vyvar,
polévka pho hovězí recept,
dobrá hovězí polévka,
polévka phu,
polévka pho hovězí recepty,
spikove kosti,
phu polévka,
jak dlouho se vaří hovězí vývar,
jak dlouho vařit hovězí polévku,
hovězí kostky na mrkvi od babičky,
jak dlouho se vaří hovězí polévka,
jak ochutit hovězí vývar,
cim ochutit polevku,
phó recept,
hovězí polévka v ph,
hovězí polévka v ph,
polévka ph,
hovězí polévka,
jak vařit hovězí polévku,
hovezi pho recept
Suroviny:
kost hovězí křížová,
oháňka hovězí,
cibule,
zázvor,
česnek,
skořice celá,
anýz,
koriandr,
omáčka rybí,
cukr,
nudle rýžové,
maso hovězí,
nať koriandrová,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
klíčky fazolové,
limetka
Komentáře (14)
a konečně zajímavá kuchyně
http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/
Preto tento stary recept je velmi tazko robit a chut nahradzaju maggi atd.
Jinak polévka bude jistě dobrá, tak dávám 3.bodík
Polévka vypadá skvěle