Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 357 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,90 g |
Tuky | 48,79 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 27,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Moje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 20 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 20 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 20 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamel
Kristynanelly před 56 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Majkas před 1 hodinou
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 2 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 2 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 2 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 3 hodinami
Tématické fráze:
krevetová omáčka,
vepřový steak recept,
vepřový steak,
vepřový steak barbecue,
steak vepřovy,
veprovy steak s,
příprava vepřových steaků,
recept na steik z veprove kotety,
krevetová omáčka recept,
doba smazeni stejku z kotlety,
priprava veproveho steaku,
hovězí steik na pánvi,
recept na krevetovou omacku,
vepřový steik,
omacky k steaku recept,
vepřový rump steak,
vepřový steak z kotlety s omáčkou,
vepřový steík na panvi,
recepty z kotety,
steik veprovy
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
krevety,
cibule šalotka,
koření provensálské,
kečup sladký,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (6)
Jen si myslím, že po pětiminutovém vaření musí být předvařené krevety jako guma.Já je nechám rozmrazit a jen prohodím na másle s česnekem a bylinkami.