Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 005 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,37 g |
Tuky | 91,69 g |
Vláknina | 31,21 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 226,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory a cibuli nakrájíme na cca centimetrové kostičky, zalijeme malým množstvím vody (aby bylo vše potopené, ne víc), osolíme, nebo přidáme masoxovou či bylinkovou kostku a vaříme do poloměkka, zn. asi 5 minut. Poté za pomoci cedníku přidáme šlehačku, v níž jsme rozkvedlali hladkou mouku. Promícháme, provaříme dalších cca 20 minut a dochutíme cukrem, octem a solí.
Zveřejněno 13. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová omáčka podle Čiriny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1N0
Moje poznámka
Bramborová omáčka podle Čiriny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1N0
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 45 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborova omacka,
bramborová máčka,
cirina recepty,
vaříme s čirinou,
zavařování hotových jídel,
recepty od čiriny,
čirina,
zemiakova omacka,
bramborova omacka recept,
recepty čirina,
vareni s cirinou,
kuchařka čirina,
vajíčková omáčka,
vajíčková omáčka s bramborem,
muffiny ty nejlepší recept,
míchaná vajíčka podle polreicha,
kulajda podle pohlreicha,
u čiriny,
zemiaková omáčka recept,
zavařování hotového jídla
Suroviny:
brambory,
cibule,
smetana ke šlehání,
česnek,
bobkový list,
mouka hladká,
cukr,
ocet,
sůl
Komentáře (12)