Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 214 kJ / 1 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,68 g |
| Tuky | 121,29 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 182,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Závin vytvoříme jako každý jiný jen s tím rozdílem, že zabalený závin zamotáme ještě do sítě z vnitřního sádla.
Krok 2: Pečeme jako klasický závin. Závin má úžasnou vůni a jedinečnou chuť.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Moje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 59 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
závin ze sádla,
jablečný závin ze sádla,
závin se sádlem,
jak se motá závin,
těsto na závin ze sádla,
závin z vnitřního sádla,
zavin jinak,
jablečný závim,
cukroví z vnitřního sádla,
jablecny zavin trochu jinak,
závin sádlo,
těsto z vnitřního sádla,
závin ze sýrového těsta,
jím trochu jinak,
jablečný závin se sádlem,
vnitrni sadlo recepty,
recept na závin ze sádla,
pečeme z vnitřního sádla,
závin sádlo recept,
závin ze syrového sádla
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
strouhanka,
rozinky,
mandle,
vejce,
blána tuková vepřová
Komentáře (22)
to nejsem..jen jsem od"fochu"
Já jsem se ptal několika řezníků a žádnej nevěděl jak se to jmenuje, jen jedno věděli jistě že bránice je sval ktery pomáhá s dýcháním.
Fantom má pravdu..výraz bránice,ač vžitý,je nesprávný....
správně je to,jak píše autor v receptu:tuková blána (záclona z mikr)(vnitřní sádlo)
já si tu chuť umím představit docela dobře i tomto pokrmu
já bych se toho rozhodně nebála..naopak,tento nápad se mě velmi líbí
A když se může dávat sádlo do buchet, proč by se nemohlo dávat navrch, vždyť je to tuk, jen jinak uspořádaný