Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorovaná pánská "buchta"

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vymačkáme zvlášť jitrnice a jelita, rozmačkáme vidličkou, pokud jsou hodně masové, zahustíme trochu strouhankou. Krok 2: Pekáček vymažeme sádlem, kysané zelí trochu vymačkáme a překrájíme, oloupeme větší množství česnekových stroužků. Krok 3: A klademe do pekáče střídavě oba prejty a zelí. Krok 4: Nakonec trochu projedeme špejlí, aby se vše mramorově promíchalo. Podle chuti zastrkáme do pokrmu česnekové stroužky - evokují mandličky a upečeme. K tomu chleba, pivo a případně kamarádi.

Zveřejněno 4. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMML

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMML

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Byla to velká dobrota:-p:-ppřidala jsem foto a:yes:+9

Popo to buď rád, protože přátele jsou k nezaplacení:yes:;-)

Já mam přátele naštěstí v reálu a ne na internetu :-)

Děkuju všem za ohlasy :-K:-))

Jaruško děkuji,:-8:-8:-8 dnes jsem se ještě takhle nezasmál, jste všechny pěkný potvory ale myšleno v dobrým, Popo nezáviď, když máš přátele tak je tohle běžný víš? jen sobec dokáže myslet jen sám na sebe a s opičením to nemá nic společného, to že si tady radíme a bereme to s humorem je na tom právě to hezký;-). ještě jednou děkuji je to milé když si na vás někdo vzpomene.

Jaruš-žížo,taky jsem specielně pro Terezku vařila 10/2010-vepř.roládku s mrkví:-*:-Da nebylo to z nějakého nadržování,jak tady někteří myslí.Můj názor na různé podobné"věnovačky"tomu a onomu...vždyť je to hezké a přátelské a určitě to potěší i ostatní čtenáře receptů při čtení komentářů;-):-))
Jinak tady k tomuto rcp-:-*takovou dobrotu bych si hned z fleku dala taky:-p:-p+7:yes::yes:

Jarko, z toho si nic nedělej;-). Za chvíli někdo napíše, že se zde stalo módou chválit hlavně fotky, víc, než jídlo;-) Čekám, kdo první si příjde rýpnout;-). Je náhodou hezké, že umíme někomu recept "doporučit" a dotyčný bude mít jistě radost. A nejen on!;-):yes::yes:

Já to mám taky ráda, sice už do města dneska nejdu, ale určitě se recept hodí. Fantom může být rád, že na něho někdo myslí s dobrou krmí.

Tak to bych si s chutí dala.;-)U nás mají býti vepřové hody,tak já tam asi jak vidím zajdu pro jitrnice a jelítka a udělám si taky baštu.:-pJá to ráda;-)+1:yes:

:-D:-D:-D tak tento recept určitě přijde vhod každému masožravci a chlapům zvláště;-):yes::yes::yes:+1

Jaru, ještě že jsi napsala "nejen" :-D:-D, každopádně - posílám muže k našemu řezníkovi ;-):-p:yes:

Popo: recept (nejen) pro Terezku jsem přidala už v lednu 2009. Takže se neopičím ;-)
A věnovat recept někomu milému - to dělají i autoři kuchařských knih, tak co:-)

Mám na to velkou chuť. A bod.:-p:-p:-D

To je nějaká nová móda tady přednechávat si recepty? Udělá jeden a další nesmí zůstat pozadu :-D

Tématické fráze:
buchta do jelit, buchta do jitrnic, masová buchta, buchta z piva, buchta na jitrnice, jak se dělají jitrnice, řezy z corn fleků, buchta na vepr. hody, masové buchty, mramorovaná buchta z cukety, babiciny buchty, buchta s piva, kynutá buchta do prejtu, mramorovana tvarohova buchta, mramorovaná buchta na plech, mramorovaná cuketová buchta, buchta do prejtu recept, recept na mramorovanou buchtu, buchta z piva recepty, buchta flek

Suroviny:
jelito, jitrnice, zelí kysané, česnek, houska, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu