Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
Tuky | 269,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Moje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 4 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 5 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 11 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 33 minutami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 3 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 4 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 4 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 5 hodinami
Tématické fráze:
kančí krk,
kančí krk recept,
krk z divočáka,
kanci krk recepty,
recept krk z divočaka,
divočak krk,
divočák na jalovci,
recept na kančí krk,
krk z divočáka recept,
recept kančí krk,
peceny kanci krk,
krk z divočáka recepty,
krk z kance,
recepty kančí krk,
peceny krk z divocaka,
kančí krk pečený,
kančí kýta na jalovci,
kančí maso na jalovci,
divočak krk recept,
recepty z kančího krku
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
špek uzený,
tymián sušený,
koření na zvěřinu,
sůl hrubá,
jalovec,
olej
Komentáře (5)