Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
Tuky | 269,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Moje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 10 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kančí krk,
kančí krk recept,
krk z divočáka,
kanci krk recepty,
recept krk z divočaka,
divočak krk,
divočák na jalovci,
recept na kančí krk,
krk z divočáka recept,
recept kančí krk,
peceny kanci krk,
krk z divočáka recepty,
krk z kance,
recepty kančí krk,
peceny krk z divocaka,
kančí krk pečený,
kančí kýta na jalovci,
kančí maso na jalovci,
divočak krk recept,
recepty z kančího krku
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
špek uzený,
tymián sušený,
koření na zvěřinu,
sůl hrubá,
jalovec,
olej
Komentáře (4)