Suroviny
Porce: 10 proci
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,96 g |
Sacharidy | 44,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
Moje poznámka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
nálev na ryby,
lak na ryby,
nálev na uzéné ryby,
nálev na kyselé ryby,
ryba v nálevu,
ryby v nálevu,
lak na kyselé ryby recepty,
lak na kysele ryby,
nálevy na ryby,
nálev na rybu,
slaný nálev na ryby,
ryby v slanem nalevu,
uzená ryba v nálevu,
ryby nálevu,
zavináče v rosolu,
ryba na moravance,
ryba na mrkvi,
lak slaný na ryby,
ryby nalevu,
priprava laku na ryby
Suroviny:
mořská štika,
mrkev,
cibule,
sůl,
pepř,
moravanka
Komentáře (5)