Suroviny
Porce: 10 proci
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,96 g |
| Tuky | 2,34 g |
| Vláknina | 25,10 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,96 g |
| Sacharidy | 44,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
Moje poznámka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Kokosové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 14 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční panettone
Myska311 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 2 hodinami
Jehněčí guláš
stanavokr před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 6 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 12 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 12 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 12 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 12 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 14 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
nálev na ryby,
lak na ryby,
nálev na uzéné ryby,
nálev na kyselé ryby,
ryba v nálevu,
ryby v nálevu,
lak na kyselé ryby recepty,
lak na kysele ryby,
nálevy na ryby,
nálev na rybu,
slaný nálev na ryby,
ryby v slanem nalevu,
uzená ryba v nálevu,
ryby nálevu,
zavináče v rosolu,
ryba na moravance,
ryba na mrkvi,
lak slaný na ryby,
ryby nalevu,
priprava laku na ryby
Suroviny:
mořská štika,
mrkev,
cibule,
sůl,
pepř,
moravanka
Komentáře (5)