Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 156 kJ / 3 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,00 g |
Tuky | 238,60 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 6,94 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s áčkovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2g2j
Moje poznámka
Uzené s áčkovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2g2j
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 27 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 40 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 42 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
uzené maso v páře,
uzene maso na pare,
vaření uzeného v páře,
uzené a brambory,
uzené na páře,
uzené v páře,
uzené vařené v páře,
jak dlouho vařit uzené maso,
vaření uzeného masa v páře,
uzený bůček s bramborem,
jak dlouho vařit uzený bůček,
zelí uzené maso a brambory s pohankou,
vařené uzené v páře,
uzené maso vařené v páře,
uzený bůček brambor,
uzené maso vaření v páře v tlakovém hrnci,
uzený bůček brambory,
vaření v tlakovém hrnci,
uzený vepřový bůček,
vaření uzeného
Suroviny:
bůček vepřový uzený,
brambory,
sádlo,
okurky sterilované,
sůl,
ocet,
voda
Komentáře (4)
no vidím, že jsem špatně četl...
tak bych ještě - na sádle po osmažení zesklovatíme cibulku, a tímto brambory dozdobíme...
ale rozhlížím se, jestli náhodou za rohem nečíhá moje doktorka.... by mě zabila...