Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,50 g |
Tuky | 60,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčin králík v hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQD5
Moje poznámka
Maminčin králík v hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQD5
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
omácka z králíka,
králík na hořčicové omáčce,
králik v hořčicové omáčce,
králík s hořčicí,
kralik omacka,
hořčičná omáčka,
hořčičná omáčka recept,
králík na hořčici,
jak upéct králíka aby byl měkký,
králík v omáčce,
omačky z kralika,
recept králík na hořčici,
pečený králik s hořčicí,
recept na králíka na hořčici,
králík recepty omáčka,
omáčka na králíka,
omačka s kralika,
králík na omacce,
recept na králíka s hořčicí,
kralik s horcicnou omackou
Suroviny:
kýta králičí,
hořčice plnotučná,
tuk,
mouka hladká,
cibule,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (21)
ladin: tys ho takhle upraveného zkoušel a nechutnal ti?
to je česká klasika a ne takhle kazit chuť
Není králík jako králík, tenhle byl mladý, domácí, odležený....a pokud se dobře pamatuju, masko jsem osmahla podle receptu, a protože pak samozřejmě úplně měkké nebylo, mírňounce jsem ho podlila a i s tou cibulí dodusila pod pokličkou - čas už opravdu nevím, odhadem asi 20 minut - moje chyba, že jsem to sem hned tehdy nepísla
Veronika.Hrozna: dvě hodky (jak píšeš) bych tedy králíka určitě nepekla, tohle je už doba na upečení tlusťounké kachny....
Fantome je fakt, že králík z obchodu bývá často dostihová vysušenina a musí se péct buď obalený anglickou nebo rovnou s kouskem bůčku
receptík se mi líbí a králíka u nás máme rádi.