Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 277 kJ / 2 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,48 g |
Tuky | 188,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 35,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra koloniála Jíry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6D6
Moje poznámka
Vepřová játra koloniála Jíry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6D6
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 36 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 59 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
játra na prudko,
vepřová játra na prudko,
jak připravit vepřová játra,
jak pripravit veprove jatra,
jak dlouho se vaří játra,
jak připravit játra,
játra do mléka,
jak dlouho se vaří vepřová játra,
játra v mléce,
játra namočit do mléka,
vepřova játra připrava,
tvrdá játra,
jak pripravit jatru,
veprove jatra na prudko,
veprove na prudko,
vídenská játra,
vařená vepřová játra,
jak se dělá játra,
opecena jatra,
játra mléko
Suroviny:
játra vepřová,
slanina,
cibule,
smetana na vaření,
vývar masový,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (15)