Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 693 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,75 g |
Tuky | 91,05 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 120,77 g |
Sůl | 301,30 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha nafiletujeme od hřbetu aby nám bříško ryby zůstalo a z každého pstruha uděláme jedno velké file,odtraníme pečlivě všechny kostičky, omyjeme, a naložíme do soli. Po 10 minutách ryby vypereme ve studené vodě a ještě jednou zkontrolujeme jestli jsme odstranili všechny kosti.
Krok 2: Očištěnou zeleninu, žampiony a cibulku nakrájíme na tenké nudličky, malinko osolíme přidáme bylinky utřené v hmoždíři, zázvor, wasabi a promícháme.
Krok 3: Filet ze pstruha naplníme zeleninou, zarolujeme, pokapeme citronem, olivovým olejem, zabalíme do banánového listu a naskládáme do pekáčku.
Krok 4: Pečeme v troubě na 175°C cca 25 minut nebo můžeme grilovat na grilu. Banánový list zabrání spálení ryby a vysušení.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Moje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Nejnovější recepty
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky z toustového chleba s česnekovými výhonky
Přidáno před 2 hodinami
Mandlový rebarborový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Odlehčená rybí pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Věžičky z listového těsta se šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švédský rybí salát
prokesova před 35 minutami
Kinder řezy
anickapp před 1 hodinou
Vuřt guláš
LendaRys před 1 hodinou
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 3 hodinami
Kančí po cikánsku
capek před 3 hodinami
Rajská omáčka v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Raddkaa před 4 hodinami
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 16 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak zbavit rybu slizu,
jak zbavit pstruha slizu,
jak vykostit pstruha,
jak jíst pstruha,
pstruh sliz,
jak zbavit ryby slizu,
pstruh recepty,
sliz na pstruhovi,
jak se zbavit slizu na rybě,
sliz na rybě,
jak grilovat sledě,
vykostit pstruha,
jak grilovat pstruha,
jak se zbavit slizu na pstruhovi,
sliz na pstruhu,
jak se zbavit slizu z ryb,
jak zbavit pstruha kostí,
jak na pstruhy,
pstruh kosti,
jak se zbavit slizu u ryby
Suroviny:
pstruh,
sůl,
bylinky,
mrkev,
petržel,
žampióny,
pasta wasabi,
zázvor,
cibulka jarní,
olej olivový,
citron,
list banánový
Komentáře (29)
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi,