Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,43 g |
| Tuky | 57,36 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Sušené houby vložíme do kastrůlku, zalijeme studenou vodou a necháme chvíli nabobtnat. Krok 2: V hrnci zpěníme máslo, přisypeme mouku, prosmahneme a zalijeme uzeným vývarem. Přidáme houby, česnek utřený se solí a vaříme doměkka. Na závěr přidáme vařené uzené maso, lístky špenátu, bylinky a trochu smetany.
Zveřejněno 3. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Moje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 55 minutami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 18 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
oldlhot před 21 minutami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 23 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 1 hodinou
Vosí hnízda
Luentynka před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 3 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 12 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 12 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 12 hodinami
Tématické fráze:
úprava sušených hub,
čerstvý špenát recept,
čerstvý špenát,
příprava sušených hub,
sušené houby pod maso,
sušené houby úprava,
maso ke spenatu,
sušené houby polévka,
sušené houby příprava,
čerstvý špenát příprava,
sušené houby do polévky,
sušený špenát,
polevka z baby spenatu,
sušené houby do polévky:,
úprava sušené houby,
čerstvý baby špenát recept,
čerstvý listový špenát příprava,
recept čerstvý špenát,
polévka z uzeného masa,
čerstvý špenátová polévka
Suroviny:
maso uzené,
hříbky sušené,
špenát baby,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
česnek,
bylinky polévkové,
pepř,
sůl
Komentáře (8)