Postup přípravy
Krok 1: Těsto na ciabattu zamícháme s vodou a olejem dle návodu na obalu, necháme vykynout a rozdělíme na 48 ks.
Krok 2: Do formy na mufiny dáme kuličku těsta, šikmo položíme plátek klobásy, kousek rajčete bez slupky a semínek, a půlku kapary. Přiložíme další kuličku z těsta a nahoru kostičku sýra, dobře přimáčkneme a necháme půl hodiny překynout.
Krok 3: Pečeme v rozpálené troubě na 200°C přibližně 10 minut, při pečení dejte na dno trouby pekáček s vodou.
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatky plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2mr
Moje poznámka
Ciabatky plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2mr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 6 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 4 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 2 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 3 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 5 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 5 hodinami
Tématické fráze:
mufiny - 12ks,
plnene pecivo z chleboveho testa,
pečivo ciabata,
jak upéct chleba v přírodě,
ciabata v domácí pekárně,
mufiny lidl,
forma na muffiny 24 ks,
formy na plněné pečivo,
formy ma plněné pečivo,
složení chlebové směsi ciabata,
těsto na ciabatky,
ciabata s tuňákem,
co jsou ciabatky,
recepty od kadlíka,
lidl - kapary,
chléb ciabata,
forma na mufiny 24ks,
forma na muffiny 24ks,
pikantní slané pečivo,
plněné slané pečivo
Komentáře (22)
stále je to o tých veterných mlynoch...
Body pro mě osobně nejsou vodítkem, podle kterého bych si vybírala, co uvařím.
A okrem toho - jednoducho povedané - s veternými mlynmi nemá zmysel bojovať...