Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,20 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 28,75 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 440,60 g |
Postup přípravy
Pokrm ozdobíme čerstvou pažitkou.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s pórkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq5
Moje poznámka
Těstoviny s pórkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq5
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 35 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 42 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 43 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pórek recepty,
žampiony s těstovinami,
čerstvé žampiony recepty,
čerstvé těstoviny recept,
recepty žampiony porek,
recepty s porkem,
vaření těstovin,
těstoviny pórek,
žampiony recepty,
recepty těstoviny s pórek,
těstoviny se žampionama,
porek se žampiony,
zampiony porek,
pórek žampiony,
pórek recept,
recepty těstoviny se žampionama,
porek a žampiony,
cerstve zampiony,
žampionová omáčka s těstovinami,
porek s těstovinami
Suroviny:
pórek,
žampióny,
bobkový list,
margarín,
mouka hladká,
mléko polotučné,
pažitka,
pepř černý,
těstoviny
Komentáře (13)
dekuji