Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 032 kJ / 4 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,25 g |
Tuky | 238,54 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 431,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Orientální dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw3X
Moje poznámka
Orientální dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw3X
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 38 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 40 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 41 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 48 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
dort s tanečnicí,
dort břišní tanečnice,
dort tanečnice,
dort pro tanečnici,
dort s proužkama,
dorty břišní tanečnice,
orientální pečivo,
orientální roštěná,
dort bř išní tanečnice,
dort pro břišní tanečnici,
dort s prouzky,
břišní tanečnice dort,
orientalni pečivo recept,
malý dort ze dvou vajec,
okraje dortu,
dort s břišníma tanečnice,
dort prouzky,
peceni vetsich dortu,
dort malá tanečnice,
dorty rohovládova bělá
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
marmeláda,
broskve
Komentáře (13)
Jak jsi dělala ty kanýrky?