Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 757 kJ / 181 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,89 g | 
| Tuky | 0,73 g | 
| Vláknina | 10,74 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3,40 g | 
| Sůl | 8,45 g | 
| Sacharidy | 32,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Taková polévečka s hlívou a droždím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVz3
Moje poznámka
					
				
Taková polévečka s hlívou a droždím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVz3
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 4 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 8 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 37 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recepty s hlívou, 
						
						
							jiska s droždím, 
						
						
							sáček s droždím, 
						
						
							zelne polevkove kapsle, 
						
						
							zeleninová polévka s hlívou, 
						
						
							jak se vaři hliva ustřična
						
					
						Suroviny:
						
							mrkev, 
						
						
							pórek, 
						
						
							kedlubna, 
						
						
							brokolice, 
						
						
							brambory, 
						
						
							hlíva ústřičná, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vegeta, 
						
						
							droždí sušené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							jíška světlá, 
						
						
							máslo, 
						
						
							pažitka
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)