Smažený chřest
Chcete ochutnat chřest jinak než s holandskou omáčkou? Vyzkoušejte ho obalit v trojobalu a osmažit. Křupavý chřest je výtečný jako rychlá večeře podávaný s čerstvým salátkem nebo jen tak k zakousnutí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 967 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MERP
Moje poznámka
Smažený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MERP
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
úprava chřestu,
recepty chřest,
recepty z chrestu,
chřest recepty,
jak upravit chřest,
sterilovaný chřest,
chřest recept,
recept na chřest,
jak upravit bily chřest,
obalovany chrest,
chřest,
chrest a jeho uprava,
recepty na chřest,
recept na úpravu chřestu,
recept chřest,
chřest úprava,
smažený zelený chřest,
bílí chřest,
recepty na úpravu chřestu,
chřest v trojobalu
Suroviny:
chřest,
vejce,
mouka hladká,
citron,
strouhanka,
cukr,
sůl,
olej
Komentáře (34)
JaniR - no vidíš, a já jsem si myslela, co jsem neobjevila
Sretti - já se z Tebe picnu
Rebi - díky
Kdo chce vyzkoušet - neváhejte, uteče to a brzy bude po chřestové sezoně
Miru - mohla bys mi dát tip na chutně sterilovaný chřest? Myslím kupovaný, fakt jsem měla vždycky smůlu, ale třeba jsem na něj jen nenarazila, dík
musím taky do toho jít.jsem tyhle pindíky viděla v pátek v Kaufu...šla jsem je próbnót
ale ještě lepší nápad je, že přílohu najdu v parku na louce a mám to jako u Mountfielda-zadarmo