Suroviny
Porce: 1 kg salátu - porcí dle každého z Vás
Postup přípravy
Krok 1: Ryby si uvaříme společně s kořením, libovolnou zeleninou a osolíme. Vaříme asi 15 minut. Pak rybu vyndáme a nadrobno pokrájíme a necháme vychladnout.
Krok 2: Vedle si pokrájíme i nakládané cibulky, kyselou okurku, červenou kapii a pak přidáme i nakládanou zeleninku na bramborový salát nebo nakládanou zeleninu - Moravanku.
Krok 3: Všechno pak smícháme v misce a přidáme bílý jogurt a tatarskou omáčku (může být i jemná light majolka). Opepříme, ochutíme a dáme do chladu. Podáváme druhý den s pečivem. Zdobíme dle sebe. Získáme také i výbornou polévku z ryb.
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQwp
Moje poznámka
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQwp
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
štikozubec kapský,
rybí pepřenky recept,
nakladani ryb na salat,
nakládané ryby na kyselo,
pepřenky z kapra,
recept na pepřenky s kapra,
štikozubec kapsky recept,
rybí salát varmuža,
štikozubec kapský recepty,
rybi peprenky varmuza,
recept na rybí pepřenky,
rybí salát,
rybí salát recepty,
rybí pepřenky,
nakladane ryby,
jak udělat pepřenky,
domácí pepřenky,
mořská štika kapská,
domácí nakládané ryby,
štikozubec
Suroviny:
mořská štika,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
zelenina nakládaná,
cibulka,
kapie červená sterilovaná,
okurky sterilované,
jogurt bílý,
tatarská omáčka
Komentáře (21)
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupuju
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru