Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 607 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 96,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pxY
Moje poznámka
Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pxY
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 11 minutami
Mexický bramborový salát
wimra před 39 minutami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 58 minutami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 4 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 6 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 6 hodinami
Tématické fráze:
koláč s tvarohem,
kolac,
jak se dela karamel,
recepty s tvarohem,
jak naaranžovat výlohu,
koláče,
rychly tvarohový koláč na plech,
dort z fidorek,
jak naarnžovat výlohu,
buchta z karamelu,
recepty z listového těsta s tvarohem,
koláče s tvarohem,
moučníky z listového těsta,
moučníky s tvarohem,
recept tvaroh,
recepty.cz,
moučníky z fidorky,
co delat aby nebyl suchy tvaroh,
fidorkova buchta,
kolac z fidorek
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh červený,
smetana na vaření,
pudinkový prášek,
cukr krupice,
kokosová fidorka,
cukr krupice
Komentáře (34)
p.s. dneska je ještě lepší, než včera
nakonec...díky tobě jsem se do toho focení a aranžmá víc ponořila
Díky za pochvalu, ale upřímně si myslím, že v oblasti moučníků nejsem nic moc, neumím to naaranžovat (ani nakrájet), jako třeba ty...
bané, na plechu to vypadá jako normální buchta, ale pak mě baví to naaranžovat a nafotit, aby to vypadalo dobře